Mali oglasi - oddaja

Posredovani mali oglas mora vsebovati ime in vsebino oglasa ter kontaktni telefon. Pošiljatelj mora pri oddaji oglasa obvezno navesti ime in priimek, ulico, poštno številko in kraj, telefon, elektronsko pošto ter ime in vsebino malega oglasa. Oglaševalec oziroma naročnik oglasa odgovarja za resničnost objavljenega oglasa, vključno s povezavami (avtorske pravice na zapisano besedilo, fotografije, besedilo itd.), vsebino in kakovostjo. Oglasi, ki niso v skladu z zakonom in uredniško politiko, ne bodo objavljeni. Redakcija si pridržuje pravico do oblikovanja in korekture malih oglasov in ne odgovarja za stroške neobjavljenih, napačno objavljenih in izgubljenih malih oglasov.
 
Podatki o oglasu

Zahtevano *

Ime ima lahko največ 100 znakov

Priimek ima lahko največ 100 znakov

Naslov ima lahko največ 300 znakov

Poštna številka ima lahko največ 10 znakov

Naziv pošte ima lahko največ 100 znakov

Naziv pošte ima lahko največ 100 znakov

E-mail naslov ima lahko največ 100 znakov in mora biti veljaven.

Vsebina ima lahko največ 150 znakov (okvirno 30 besed)

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij