Naročite se na tiskano izdajo brezplačnega časopisa, ki ga boste prejemali na dom

NatisniE-pošta

Naročam se na brezplačni časopis v tiskani obliki S PODEŽELJA.SI Zadružne zveze Slovenije, zadruge z omejeno odgovornostjo, Ljubljana, Miklošičeva 4, ki jo zastopa direktor Bogdan Štepec.

Podatki o novem naročniku

Zahtevano *

Ime ima lahko največ 100 znakov

Priimek ima lahko največ 100 znakov

Naslov ima lahko največ 300 znakov

Poštna številka ima lahko največ 10 znakov

Naziv pošte ima lahko največ 100 znakov

E-mail naslov ima lahko največ 100 znakov in mora biti veljaven.

 

IZJAVA

Z izpolnitvijo tega obrazca izrecno in prostovoljno dovoljujem, da izdajatelj časopisa zgornje osebne podatke naročnika shranjuje in obdeluje ter jih uporablja samo za izpolnjevanje naročniškega razmerja, to je pošiljanje brezplačnika in obveščanja o morebitnih informacijah in novostih, vezanih na izdajo časopisa. Izdajatelj bo osebne podatke hranil vse do pisnega preklica privolitve ali do prenehanja naročniškega razmerja. Preklic privolitve za obdelavo osebnih podatkov je mogoče kadarkoli poslati na enega sledečih načinov: s pisno izjavo po pošti na naslov izdajatelja: Zadružna zveza Slovenije, z.o.o., Miklošičeva 4, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti info@spodezelja.si.

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij