30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 
Finančni nasveti

ŽELITE KUPITI NEKAJ VEČJEGA, PA ZA TO V TEM TRENUTKU NIMATE DOVOLJ DENARJA?

E-pošta Natisni

V tem primeru večinoma pomislimo na posojilo ali limit. Dodatna možnost obročnega financiranja nakupov pa so tako imenovane plačilne kartice z dodatno funkcionalnostjo plačevanja na obroke (npr. MasterCard).

Plačevanje na obroke s plačilno kartico je preprosto: nakup na prodajnem mestu opravite na enak način kot z običajno plačilno kartico, znesek (praviloma nad 100 EUR) pa razdelite na obroke tako, da odgovorite na prejeto SMS-sporočilo. V odgovoru navedete številko transakcije in število želenih obrokov (praviloma do 12). Postopek je zaključen, ko prejmete povratno SMS-sporočilo banke o potrditvi nakupa. Plačilno kartico za obročno plačevanje lahko uporabljate doma in v tujini ter za nakupe na spletu. Že odplačana sredstva posameznega nakupa so vam ponovno na voljo za izvajanje nadaljnjih nakupov do višine vašega limita na plačilni kartici. O opravljenih transakcijah ste obveščeni z mesečnimi izpiski porabe oziroma lahko promet in stanje tekoče spremljate v spletni in mobilni banki. Za pridobitev plačilne kartice za obročno plačevanje oddate vlogo v bančni poslovalnici, za to ne potrebujete posebne dokumentacije. Funkcionalnost plačevanja na obroke se praviloma vklopi že isti dan.

mag. Brankica Prodanović, vodja Službe sodobnih plačilnih poti v Sektorju plačilnega prometa pri DBS

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij